Flyttar!

Ja, då flyttar jag till en annan adress..

PettKrill
det är här ni kan fortsätta följa mig. Kika förbi en sväng.

Jag hoppas ni kommer tycka om PettKrill där jag redan har hälsat alla välkomna.

Ha det gott!



Jag tänker på dig och känner tårar på min kind, det här trodde jag inte skulle hända eller inte än i alla fall.

När du kom hit var du inte önskad för jag hade ingen energi, du hade en jobbig start i ditt liv för du var ängslig, rädd och stressad.

Det där är inget liv för en hund så trots min energibrist försökte jag hjälpa.

Tiden gick och mitt humör blev sämre och nu ångrar jag det, sen kom den stora familjekrisen och tiden för träning rann ur.

Allt som hade förbättrats blev sämre eller kanske inte allt, du var en jätteduktig hund som bara blev felförstod.

Du var fortfarande stressade och orolig och svår att bli lämnad själv, så detta gjorde det svårt för oss att komma tillbaka till livet.

Vårt livs svåraste beslut kom en bra stund efter det, du behövde ju tid och träning i massor så tyvärr fick det bli hos någon annan.

Vi hittade två jättebra som även du verkade tycka om, allt gick jättebra och du trivdes.

Men så natten till onsdag kom du hem till oss igen, visserligen i min dröm men du hade ju då sprungit 30 mil.

Samma kväll ringde de och sa att du inte trivdes hos dem, bet sönder saker, kissade inne mm, så vilka val fanns..

Du fick komma hem och när vi fick höra så var de två svin som inte behandlat dig bra utan gjort dig än mer stressad.

Hur skulle vi göra nu? Du verkade ju bara trivas hos oss och vi kunde inte ta hand om dig.

Vårt ännu svårare beslut var ett faktum och det känns för jävligt!

Du hade alltid en rastlös och stressad själ så idag fick du vila!

Blir ledsen nu igen, jag älskar ju dig så fruktansvärt!

Jag är glad att du får vila, det behöver du och nu är du alltid med oss!

Nu tittar du på mig, det känner jag och hoppas du är glad, det känns som jag svek dig och var taskig mot dig.

Jag tror du älskade mig, du ville ju inget annat än att ha mig där hos dig idag.

Jag trodde inte jag skulle klara av det och hade inte tänkt att vara med inne idag men när du ville så kunde jag inte hålla mig därifrån!!

Det var självklart jobbigt att se dig somna in men att veta att du får lugn och ro gjorde det lättare, fram tills vi kom hem, då tårarna för dig bara runnit och runnit.

Du har äntligen funnit frid min gosse, nu när du på självaste midsommarafton somnat in.

TRO DET ELLER EJ, MEN JAG KOMMER ALLTID ÄLSKA DIG, min FRANKY BOY!!!!

Härligt väder ju..

Ja det fortsätter att regna, precis så som gårdagen slutade. Och enligt rapporterna så lär det fortsätta att "ösa ner". Framförallt i södra och västra Sverige kan man bli riktigt blöt!

Ser man på prognoserna för veckan fram till midsommar så ser det väldigt svajigt ut när det blandas med både sol och regn, så vad kan man egentligen vänta sig på svenskarnas "största" dag. Jag behöver inte riktigt tänka för mycket på midsommar då jag har "nöjet" att få jobba under midsommardagarna. Men jag hoppas för allas skull att ni får en riktigt bra midsommar med ett bra väder.

En ovanlig midsommar kan man annars göra i svenska fjällen på Sylarna där man kan åka skidor i strålande sol. Ett tips för er som vill komma bort från eventuellt regn..

Visste ni att man kan spela på vilket väder vi får på midsommar? Det kan man tydligen och egentligen borde man inte bli förvånad över vad man kan spela på nuförtiden..



Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Ingen vanlig skate:are!!

En hund som gillar att åka skateboard? Jo det är sant, hittade nedanstående klipp..



Blir glad när jag ser detta, tycker det är roligt med hundar och lite extra roligt är det när hundar gör något EGET..

Finns en del videos av den här hunden, men det finns också en hemsida på den här häftiga bulldogen.. Vem kan motstå en sån här härlig hund?!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Ska det vara stora läppar?

Eller vad tycker ni? och i så fall varför?

Jag tycker inte att det är snyggt med för stora läppar. Jag kan faktiskt inte riktigt förstå vem som satt den trenden.. Varför skulle det vara fel, fult och äckligt med sina naturliga, mindre läppar??



Skulle verkligen detta vara snyggare?! Åh, nej.. Det tycker jag absolut inte. Jag kom precis att tänka på häromdagen när jag var ute med hunden så passerade jag två kvinnor som var ute och promenerade och det ENDA jag såg på den ena damen var hennes alldeles för stora läppar. Tänkte, SHIT, vad är det där?! Men det är ju tydligen trendigt nuförtiden.



<-- Eller det här då?
Nej tack, det ser inte heller bra ut..




Var nöjd med den du är.. Jag gillar mer naturligt!





















Bilden nedan är en bild från en plastikoperation där man ser före och efter bilder.. Och inte är läpparna på "efter"-bilden snyggare, det tycker inte jag i alla fall..


Söker man på nätet så hittar man flera bloggare som skrivit om antingen gjort eller göra större läppar, några av dem hittar ni här: Linda Byström, Linnson & Sandra. Men även i media finns det en hel del om stora läppar..

Till sist måste jag bara visa en bild på ett par för stora läppar..





Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Fartdåre?!

Titta här först och tänk efter lite sen:


Kossan.se

Förhoppningsvis så kan i alla fall någon person tänka efter lite innan de sätter sig och kör som en dåre och då är det ett plus. Det här är en riktigt givande och bra film..

Tänk om de som varit med här i någon av dessa olyckor sett denna filmen innan?

Vem vill ha någons liv på sitt samvete? Bara för att man är dum, kaxig eller försöker vara våghalsig.. Ta det lugnt i trafiken!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Eller är det inte så? Jag är som sagt inte något stort fan av politik i dess olika former men kan inte låta bli att tänka lite extra när jag hör allt dåligt om SD.

Att misshandla någon för dess politiska åsikter är lika illa som en huligan som slåss för sin kärlek till en klubb. Nu läste jag om en SD-aktiv och hans sambo som blivit misshandlad av fem stycken personer. Är det verkligen något bra? Att misshandla någon för deras åsikt?! Nä fy för sådana här dumheter..

Alla har rätt till en åsikt! Man bör uppmuntra alla människor att skaffa sig en åsikt. Jag hade inte mycket åsikter när jag var yngre utan gled mest med här i livet och tänkte inte mycket själv.. Idag är jag glad för att jag har skaffat mig egna åsikter och tankar. Så inte fan ska man slå ner någon för att de tycker något annat!!

Min uppfattning är att SD är extremt hatade av "alla" som diskuterar politik med mig. Varför då? De kanske står för annorlunda tankar och åsikter men de står ju för dem, vilket är bra.

Får också höra att sd är så hatiska men inte fan är anti-sd bättre.. Vissa misshandlar, vissa förstör sd-möten, partier går över gränser med sina samarbeten för att sd inte ska få något att säga till om..

Prova att nämna SverigeDemokraterna för människor så ska ni få se hur hatiska och arga många blir...

Svensson, Jan Rume's Blogg, SpikHarry, Agilitydream, Pavel's myStockholm 1.3 & Pandeism kan ni läsa om samma misshandel och deras tankar om det.. Rätt intressant att läsa.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Spelade landslaget bra?!

Jodå, självklart tänker jag på matchen mot danskarna igår på självaste nationaldagen.. Men jag tyckte verkligen att det var en sömnig och tråkig historia som så ofta när svenska landslaget spelar kval.

Är vi inte bättre än så här? Spelade vi bra igår? NEJ, det tycker inte jag!
Det tråkiga var att Danmark inte var direkt bättre än oss igår men vi är helt enkelt inte tillräckligt bra för att vinna en sådan här match. Att det sedan är minst två STORA missar som bäddar för resultatet gör det inte bättre.

Bör Lagerbäck avgå? JA, men det har jag önskat en längre tid så varför skulle han göra det nu? Han har kontrakt kvar och det lär han inte lämna.. Det mest positiva från den senaste tiden är faktiskt att han tagit ut några nya spelare till laget: Adam Johansson och bröderna Elm. Men det räcker inte för att få fortsätta.

In med ett nytt ansikte! Vi behöver det nu efter SÅ MÅNGA ÅR med samma tänk.. Svennis är ledig och villig att ta jobbet tillsammans med Backe och Grip. De har även sagt att det inte skulle handla om pengar om de fick frågan för det trodde jag skulle vara anledningen till ett nej.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,