Det är tyvärr en nackdel med oss människor.. Vi är gjorde för att kunna föröka oss och det medför tyvärr en del problem då vissa människor helt enkelt inte ska ha barn. Ta Kimberly Dawn Trenor från Texas, Usa t.ex som tillsammans med sin pojkvän Royce Clyde Ziegler II misshandlade hennes två-åriga dotter till döds.

Det var i juli förra året som den lilla Riley Ann Sawyer skulle bli disciplinerad men återigen får vi höra om ett fall där någon tappa det. Det är självklart att man ska se till så att sina barn vet vad som är rätt och fel här i livet men att lära dem det genom att piska dem blå och svart, trycka huvudet ner i ett badkar med kallt vatten och kastas om och om igen i golvet är så fruktansvärt FEL!!

Nu skyller mamman mestadels på maken men jag anser att hon var lika delaktig. T.ex. så sa hennes dotter, under tiden hon piskades, att hon älskar henne. Och inte ens då slutade slagen, det känns som Kimberly är väldigt okänslig då det måste något av det finaste och känsligaste man kan höra från sitt barn.

Usch för alla dessa människor som håller på så här. Jag hoppas de får sitta hela sitt liv och ruttna!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

0 kommentarer: